• Of je worst lust

Of je worst lust

Of je worst lust is ondertussen wel duidelijk: wij wel......heerlijk.. De meeste worstmakers zijn mannen; echte mannen. Bij heerlijk gemaakt wordt de worst gemaakt door De Dames en geloof me, het zijn echte dames, pittige dames en vooral ook pure dames die van ècht houden. Dus doen de dames van Heerlijk Gemaakt allemaal heerlijke, eerlijke en pure ingrediënten in hun worsten, vaak dingen die mannen dan net weer niet in hun worsten zouden stoppen en ze laten er soms ingrediënten uit die de mannenworstmakers onontbeerlijk vinden in worst. Zo maken de dames heerlijke, bijzondere en soms ronduit verrassende worstvariaties die allemaal even lekker zijn. Dat vinden wij dan.

Wat hebben we deze week aan worst gemaakt: kip sinaasappel. Van heerlijke sinaasappels hebben de dames het schilletje geraspt of zoals het buurjongetje zegt: gerapssst, hoe dan ook; gerapste sianaasappelschil hebben we aan de zorgvuldig gemalen kip toegevoegd. Daar hebben we nog wat verse knoflook en heerlijke kruiden toegevoegd en dan met de worstvuller de darmen gevuld tot het verukkelijkkukkelijke worsten zijn. De combinatie kip met sinaasappel is ècht heel erg erg lekker gebleken en laat zich uitstekend combineren met pastinaak en met geitenkaas gevulde portobello's.

Onze verse worsten kunnen we helaas niet versturen maar kunnen uitsluitend in onze showroom worden afgehaald èn, heel erg belangrijk, ze worden op bestelling gemaakt.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren