Kom slapen in onze prachtig verbouwde boerderij. We hebben 4 ruime kamers met elk een eigen badkamer voorzien van vloerverwarming, douche, wastafel en toilet. Daarnaast hebben we nog een zeer ruime familiekamer met maar liefst 10 slaapplaatsen verdeeld over 3 bedstedes. Een met 2x een tweepersoonsbed en twee met 1x tweepersoonsbed plus 1 eenpersoonsbed. Onze B&B is in zijn geheel te huur voor groepen tot maximaal 22 personen. Wilt u met een groep komen, neem dan zeker even contact met ons op voor een mooie aanbieding op maat.

Kamer 1: vierpersoonskamer: de droomkamer en heeft een 4 persoonsbed op een vide (voor de avonturiers onder ons en is bereikbaar met een vlizotrap) plus een tweepersoons opklapbed voor als u het met z'n vieren boven op het bed toch te krap vindt ;-).

Kamer 2: de houten kamer, kamer 3: de kamer van ons moeder en kamer 4 de Vogeltjeskamer. Dit zijn alle 3 kamers met een tweepersoonsbed. 

De kamers zijn allemaal voorzien van rustieke oude vuren plafonds. Er kan gebruik gemaakt worden van zowel vast internet als wifi, tv en er is een uitgebreide map met informatie en tips. Extra's zoals een kinderbedje, box, kinderstoel etc. zijn te reserveren op basis van beschikbaarheid.

Ideaal dus om er met je gezin of vrienden te slapen na of voor een dag Efteling maar ook als u een paar dagen wilt doorbrengen in de Loonse- en Drunense duinen.

Het ontbijt is vanzelfsprekend bij de prijs inbegrepen en wordt nu nog in onze showroom geserveerd, we zijn al wel begonnen met de realisatie van een heuse ontbijtruimte. We verwachten dat deze medio juni gebruiksklaar is. We werken zoveel mogelijk (en dat is ècht bijna helemaal) biologisch en met lokale producten en leveranciers. We hebben een rijk assortiment aan arrangementen en extra's die u bij onze B&B kunt boeken. Van een kaasplankje tot een biologische proeverij en van een goed gevulde lunchtas tot een wijnproeverij, we zorgen ervoor dat we uw verblijf onvergetelijk maken.

Omdat onze kamers op vele boekingssites staan dient u vóór u reserveert bij ons na te vragen of we daadwerkelijk plaats hebben. Betaalt u alstublieft daarom niet voor u contact met ons gehad heeft. Ons telefoonnummer is: 06 24340617

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren