• Verzorgingsproducten maken

We gebruiken allemaal, vaak zelfs dagelijks, allerlei verzorgingsproducten zoals shampoo, tandpasta en zeep. Als je ooit goed naar het etiket hebt gekeken dan lijkt het wel of je naar de ingrediëntenlijst kijkt van een chemisch goedje waar je een machine op kunt laten draaien. In de meeste commerciële verzorgingsproducten zitten zoveel chemicaliën dat je je kunt afvragen of het wel zo gezond is om ze te gebnruiken op je huid, haren of in je mond? Het antwoord is simpel: meestal niet. Niet gezond voor jou maar ook niet voor het milieu. Als je daar iets aan wilt veranderen dan is de workshop verzorgingsproducten maken echt iets voor jou. We leren je verzorgingsproducten maken die èn makkelijk te maken zijn maar ook goed bruikbaar zijn.

 

Wat we in elk geval gaan maken is tandpasta, shampoo en zeep. Je kunt desgewenst bij je aanmelding aangeven wat je heel graag zou willen maken. Als het product past binnen de workshop doen we ons best dit in te passen. Je gaat enthousiast, met een berg kennis, voldoende ervaring en recepten en natuurlijk alles wat je gemaakt hebt naar huis. 

 

De workshop duurt ongeveer 3 uur.

Bij voldoende belangstelling kunnen meerdere data ingepland kunnen worden en heeft u zelf een groep van tenminste 6 personen dan kunnen we een privé workshop met u plannen waarbij ook ruimte is voor persoonlijke wensen. Er bestaat de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief van onze B&B gebruik te maken.

Naast alle verrukkelijke en heerlijke workshops op onze lokatie kunnen alle workshops ook bij je thuis of op je bedrijf gegeven worden.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Verzorgingsproducten maken

  • Model: Verzorgingsproducten maken
  • Beschikbaarheid: Op bestelling
  • 39,95€

  • Excl. BTW: 33,02€