• Boter en Karnemelk Workshop

Onze workshop Boter en Karnemelk is voor iedereen geschikt. Je hoeft helemaal geen kennis van koken, bakken en braden te hebben. Het enige wat nodig is, is een gezonde portie goede zin en dan leren wij je de kneepjes van het vak.

Tijdens deze workshop leer je in een paar uur hoe je melk afroomt, hoe je vervolgens van de room de basis boter en karnemelk maakt en hoe je deze twee producten verder kunt bewerken tot andere producten of gewoon om ze meer smaak te geven. Je leert naast basisboter en basiskarnemelk wat gefermenteerde boter en gefermenteerde karnemelk zijn, hoe je dit maakt, hoe je kruidenboter maakt en als er nog tijd voor is natuurlijk ook hoe je mooie boterfiguren kunt maken, van boterkrullen tot een schaapje of zelfs een bedrijfslogo.

De geplande data voor 2016 zijn:

zaterdag 2 april, zaterdag 25 juni en zaterdag 29 oktober, van 10:00 uur tot 13:00 uur

Bij voldoende belangstelling zullen meerdere data ingepland kunnen worden en heeft u zelf een groep van tenminste 6 personen dan kunnen we een privé workshop met u plannen waarbij ook ruimte is voor persoonlijke wensen. Er bestaat de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief van onze B&B gebruik te maken.

Naast alle verrukkelijke en heerlijke workshops op onze lokatie kunnen alle workshops ook bij je thuis of op je bedrijf gegeven worden.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Boter en Karnemelk Workshop

  • Model: Boter en Karnemelk Workshop
  • Beschikbaarheid: Op bestelling
  • 35,00€

  • Excl. BTW: 28,93€