Wie zijn wij

Hallo! Wij zijn Suzanne en Angelique, meestal: " de dames" genoemd. Op vakantie in New York zaten we elke morgen in een pieplein cafeetje om overheerlijke en kakelverse home made granola met home made yoghurt te eten. Een onvoorstelbaar lekkere start van elke dag en een waar we ùren op vooruit konden met veel energie. Terug in Nederland bleek ècht lekker granola niet makkelijk vindbaar, dus zochten we naar recepten, kochten stapels kookboeken en bizar veel verschillende ingrediënten en zijn gaan experimenteren. 

Dagen van mengen, roeren, bakken, af laten koelen, nieuwe mengsels maken, andere ingrediënten combinaties proberen en proeven.......heel veel proeven! hmmmmm.

Om te voorkomen dat we tot aan het bejaardenhuis voldoende granola zouden hebben deelden we potten vol uit aan vrienden, familie, buren en collega's. Wanneer krijg ik nieuwe, dit moet je gaan verkopen, wat is die granola van jullie ongehoord lekker en... wanneer kan ik bestellen!

Nu houden we al tientallen jaren van heerlijk kokkerellen met verse, natuurlijke ingrediënten en proberen graag iets uit dus naast de granola willen we u ook onze andere heerlijke producten niet onthouden.

Is er iets waarvan u denkt dat het in ons assortiment zou moeten komen of is er iets waarnaar u al tijden op zoek bent maar niet kunt vinden dan horen we het graag van u zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Heerlijk gemaakt = puur natuurlijke producten op ambachtelijke wijze voor u gemaakt.

Heerlijk gemaakt = eerlijk gemaakt met zoveel mogelijk biologische producten en grondstoffen uit eigen moestuin of van lokale leveranciers.