• Schoonmaakproducten maken

Schoonmaakproducten of reinigingsproducten gebruiken we vrijwel elke dag en op veel plaatsen in en rond het huis. Op de etiketten van alle schoonmaakmiddelen en reinigingsmiddelen die je kunt kopen in de supermakrt of speciaalzaak staan de ingrediënten vermeld, grote kans dat je er niet veel van herkend en dat het meer op een scheikundeles van de middelbare school lijkt. Zijn deze middelen gezond? Zijn ze schadelijk voor mens en milieu? Het antwoord is vrijwel altijd nee, beslist niet. Niet gezond voor jou maar ook niet voor het milieu. Als je daar iets aan wilt veranderen dan is de workshop schoonmaakproducten maken echt iets voor jou. We leren je schoonmaakproducten maken die èn makkelijk te maken zijn maar ook goed bruikbaar zijn. Bijkomend voordeel is de prijs, voor slechts een fractie van de winkelprijs maak je het gewoon zelf. Goed voor jezelf, goed voor het mileu en goed voor je portemonnee.

 

Wat we in elk geval gaan maken is afwasmachine middel, schuurmiddel en allesreiniger. Je kunt desgewenst bij je aanmelding aangeven wat je heel graag zou willen maken. Als het product past binnen de workshop doen we ons best dit in te passen. Je gaat enthousiast, met een berg kennis, voldoende ervaring en recepten en natuurlijk alles wat je gemaakt hebt naar huis. 

 

De workshop duurt ongeveer 3 uur.

Bij voldoende belangstelling kunnen meerdere data ingepland kunnen worden en heeft u zelf een groep van tenminste 6 personen dan kunnen we een privé workshop met u plannen waarbij ook ruimte is voor persoonlijke wensen. Er bestaat de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief van onze B&B gebruik te maken.

Naast alle verrukkelijke en heerlijke workshops op onze lokatie kunnen alle workshops ook bij je thuis of op je bedrijf gegeven worden.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schoonmaakproducten maken

  • Model: Schoonmaakproducten maken
  • Beschikbaarheid: Op bestelling
  • 35,01€

  • Excl. BTW: 28,93€