Workshops


Naast alle heerlijke en eerlijke producten die je kant en klaar bij Heerlijk Gemaakt kunt kopen zijn er tal van leuke en inspirerende workshops om gewoon een iets anders te proberen of om samen te koken, te bakken en te genieten met en van eerlijke, heerlijke, pure, ongeraffineerde en bij voorkeur lokale ingrediënten en producten.

Workshops kunnen variëren van enkele uren tot een hele dag en zelfs een weekend. Van een eenvoudige workshop heerlijke yoghurt maken of jam maken tot de meer uitgebreide workshop worst maken of gezond bourgondisch koken en vlees en vis roken.

Ben je op zoek naar een workshop die past binnen ons assortiment maar zie je deze er niet tussen staan.....bel of mail ons dan zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Er liggen nog heel wat workshops "op de plank". Ideeën voor workshops waar zelfs wij nog nooit aan hebben gedacht maar die wel heel goed passen binnen ons assortiment zijn altijd welkom. Kom je met een nieuw idee voor een workshop die wij op willen gaan nemen in ons aanbod dan mag jij die, samen met een introducee natuurlijk als eerste èn gratis uit proberen.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Back to top