• Vijgen Pecan Hazelnoot

De dames hebben weer een verrukkelijke granola variant gemaakt met heerlijke vijgen, pecannoten en hazelnoten. Vanzelfsprekend gemaakt met alleen de allerbeste 100% natuurlijke ingrediënten die we zoveel mogelijk bij plaatselijke en biologische boeren halen.

Vijgen Pecan Hazelnoot granola is gemaakt van 7 volkoren graansoorten, vijgen, hazelnoten, pecannoten, zonnebloempitten, sesamzaadjes, kokos, speltsiroop en zonnebloemolie en zit barstensvol energie om de dag mee te starten, een heerlijke lunch mee te maken of als krokante topping op je dessert. Waarvoor je het ook gebruikt, heerlijk is het altijd.

Haver bevat meer vetten en eiwitten dan tarwe, rogge of gerst. Dit zijn goede en daardoor onmisbare vetzuren in je voeding. Havervlokken hebben een goede eiwitsamenstelling, zijn licht verteerbaar en zeer voedzaam.

Vijgen

Pecannoten

Hazelnoten

Sesamzaadjes

Speltsiroop

Zonnebloemolie

Kokos

Zonnebloempitten hebben een pittige smaak en zijn rijk aan vezels en onverzadigde vetzuren. Zonnebloempitten zijn erg gezond omdat ze vol zitten met vitamines, mineralen, meervoudig onverzadigde vetzuren, omega 3 en omega 6 vetzuren, vezels en eiwitten.

In onze milieuvriendelijke papieren zakken zit 400 gram heerlijke, puur natuurlijke granola. Genoeg voor 10 tot 13 heerlijke porties granola.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Vijgen Pecan Hazelnoot

  • Model: Vijgen Pecan Hazelnoot
  • Beschikbaarheid: Op bestelling
  • 5,45€

  • Excl. BTW: 5,14€