Bed and Breakfast


Of je nu een dag heerlijk gaat struinen in de duinen, een dag in de Efteling rondbrengt of naar het schoen- en ledermuseum gaat........... wat is er nu lekkerder dan uitgerust aan de dag beginnen na een heerlijke nacht in onze comfortabele B&B of een inspirerende en vermoeiende dag afsluiten in onze heerlijke B&B. We hebben 4 ruime kamers met elk een eigen badkamer voorzien van vloerverwarming en met douche, wc en wastafel. Een van de kamers heeft een supergroot, 4-persoonsbed. Bijzonder en spannend voor een gezin met twee kinderen of voor een gezellige avond met vriendinnen.

Naast alle faciliteiten op de kamer is er een gemeenschappelijke keuken. Zeker als je wat langer verblijft in onze B&B kan het heerlijk zijn niet wéér naar een van de vele restaurants in Waalwijk te gaan maar gewoon lekker zelf te koken of aan te sluiten bij de eettafel van de Dames van Heerlijk Gemaakt.

Het ontbijt wordt geserveerd in onze workshop ruimte. Er zijn voldoende mogelijkheden om je kamer te upgraden naar luxe (+€5,00 voor 2 pers.: 1 fles wijn wit of rood en 2 heerlijke luxe bonbons), extra luxe  (+€15,00 voor 2 pers.: 1 fles wijn wit of rood en 4 heerlijke luxe bonbons + Nespresso en thee pakket op de kamer) of superdeluxe (+€30,00 voor 2 pers.: 1 fles champagne met 2 voor u gegraveerde glazen die u mag behouden en 4 heerlijke luxe bonbons + Nespresso en thee pakket op de kamer).

Voor deelnemers aan workshops en cursussen van www.hartinhart.nl en www.riki.nl hebben we een speciale aanbieding: 10% korting op een overnachting plus een lekkere verrassing.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Back to top