Bed and Breakfast

Bed and Breakfast

Of je nu een dag heerlijk gaat struinen in de duinen, een dag in de Efteling rondbrengt of naar het schoen- en ledermuseum gaat........... wat is er nu lekkerder dan uitgerust aan de dag beginnen na een heerlijke nacht in onze comfortabele B&B of een inspirerende en vermoeiende dag afsluiten in onze heerlijke B&B. We hebben 4 ruime kamers met elk een eigen badkamer voorzien van vloerverwarming en met douche, wc en wastafel. Een van de kamers heeft een supergroot, 4-persoonsbed. Bijzonder en spannend voor een gezin met twee kinderen of voor een gezellige avond met vriendinnen.

Naast alle faciliteiten op de kamer is er een gemeenschappelijke keuken. Zeker als je wat langer verblijft in onze B&B kan het heerlijk zijn niet wéér naar een van de vele restaurants in Waalwijk te gaan maar gewoon lekker zelf te koken of aan te sluiten bij de eettafel van de Dames van Heerlijk Gemaakt.

Het ontbijt wordt geserveerd in onze ontbijtruimte. Ontbijt zit NIET bij de prijs inbegrepen maar kan in overleg worden bijgeboekt voor €10,00 pppn bij een geserveerd ontbijt. Mocht het niet mogelijk zijn om het ontbijt voor u te serveren dan kunnen we voor slechts €6,50 pppn een ontbijtpakketje voor u klaarleggen in de koelkast. . Er zijn voldoende mogelijkheden om je kamer te upgraden naar luxe (+€10,00 voor 2 pers.: 1 fles wijn wit of rood en 2 heerlijke luxe bonbons), extra luxe  (+€15,00 voor 2 pers.: 1 fles wijn wit of rood en 4 heerlijke luxe bonbons + Nespresso en thee pakket op de kamer) of superdeluxe (+€30,00 voor 2 pers.: 1 fles champagne met 2 voor u gegraveerde glazen die u mag behouden en 4 heerlijke luxe bonbons + Nespresso en thee pakket op de kamer).

Voor deelnemers aan workshops en cursussen van www.hartinhart.nl en www.riki.nl hebben we een speciale aanbieding: 10% korting op een overnachting plus een lekkere verrassing.


Droomkamer_Familiekamer

Droomkamer_Familiekamer

Deze familiekamer heeft een tafel met stoelen en een flatscreen tv. Het vierpersoonsbed be..

Houten Kamer

Houten Kamer

De Houten Kamer ademt de sfeer van een roadmotel. Knus, met veel hout (verrassend met deze naam ;-))..

Kamer van ons Moeder

Kamer van ons Moeder

De Kamer van ons Moeder is een gezellige kamer met comfortabel bed, twee makkelijke stoeltjes e..

Vogeltjeskamer

Vogeltjeskamer

De Vogeltjeskamer heeft gemoedelijk vogeltjesbehang, een lits-jumeaux, twee makkelijke stoeltjes en ..

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4